Toorx - Fitness in motion

Toorx on Italialainen laitevalmistaja, joka kehittää innovatiivisia kuntolaitteita sekä välineitä koti- ja ammattikäyttöön. Upea Italialainen muotoilu sekä pienet yksityiskohdat antavat laitteille viimeistellyn ulkonäön joka suorastaan huokuu harjoittelemaan kerta toisensa jälkeen. Toorxin tuotteet tunnetaan erityisesti niiden monipuolisista ominaisuuksista, kestävyydestä sekä erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. 

Kun etsit tyylikästä ja urheilullista kuntolaitetta on Toorx valintasi.


chrono sarja

Chrono line on Toorxin lippulaiva mallisto, joka on kehitetty erityisesti kovaan ja aktiiviseen kotikäyttöön kun vaatimuksena on vain paras. Jatkuvan kehitystyön ansiosta Chrono mallistossa on huomio suunnattu erityisesti kestävyyteen, suorituskykyyn sekä multimedia ominaisuuksiin.

Mattamustan, kromin sekä punaisen eleganssi yhdistelmä lisättynä Italialaisella muotoilulla on silmiä hivelevän upea ja suorastaan kutsuu harjoittelemaan kerta toisensa jälkeen.

Useat Chrono malliston laitteet on varustettu sisäänrakennetulla Bluetooth moduulilla joka mahdollistaa laitteen yhdistämisen useisiin sovelluksiin.


chrono pro sarja

Chrono Pro -sarja on erityisesti kehitetty kevyempään kuntosalikäyttöön studioille, hotelleihin, yrityksiin, urheilu klubeille sekä personal trainereille. Se on testattu ja sertifioitu luokkaan S (studio), joka takaa kestävyyden kuntosalikäytössä. Kiitos jatkuvan kehitystyön sekä huomion pieniinkin yksityiskohtiin on Chrono pro sarja hivelevän ulkonäön lisäksi myös ominaisuuksiltaan markkinoiden parhaimmistoa. Moderni mustan ja kromin yhdistelmä yhdistettynä Italialaiseen muotoiluun ei jää keneltäkään huomaamatta.

Erityisesti harjoitusohjelmiin sekä multimediaan on kiinnitetty huomiota Chrono pro sarjassa sillä sen App Ready 2.0 valmius mahdollistaa laitteen yhdistämisen useisiin harjoitus sovelluksiin kuten iConsole+ ja Kinomaps erikseen myytävän App Gaten avulla.

We can't find products matching the selection.