Theragun lihashuoltovasarat ja -tarvikkeet

Theragun on uudistuneen Therabody-brändin alla toimiva lihashuoltovasaroihin sekä muihin lihashuoltotarvikkeisiin keskittynyt, kansainvälisesti menestynyt tuotesarja. Theragun sai alkunsa jenkeissä vuonna 2007 kun yrityksen perustaja huomasi onnettomuuden jälkeen puutteen kipua lievittävien laitteiden tarjonnassa. Koska vastausta kipuun ei löytynyt muualta, kehitti hän oman ratkaisunsa ja samalla tiedottomasti loi ensimmäisen Theragunin.

Vuosikymmen myöhemmin Theragun on kehittynyt kotirakenteisesta kipua lievittävästä koneesta, maailmanluokan ammattitasoiseksi lihashuoltovasaroiden tuotelinjaksi, jota käyttää yli 250 ammattitason urheilujoukkuetta, sekä fysioterapeutit, valmentajat, julkisuuden henkilöt ja tavalliset kuluttajat yli 40 eri maassa.

Theragun lihashuoltovasarat edustavat edistynyttä nykyaikaista suunnittelua patentoidulla QuietForce-teknologiaan perustuvilla moottoreilla, jotka toimivat hiljaisesti voimasta ja tehokkuudesta säästelemättä. Uudistunut Therabody-mobiiliapplikaatio helpottaa laitteiden käyttöä, ja pitää käyttäjän kätevästi kartalla omasta lihashuoltorutiineista ja terveydestä. Lisäksi laitteiden ergonominen ja kestävä rakenne edistävät miellyttävää ja käyttäjään mukautuvaa hierontakokemusta, johon myös ammattilaiset voivat luottaa.

We can't find products matching the selection.