Tacx – Harjoitusvastukset ja tarvikkeet pyöräilyyn

Tacx on innovatiivinen yritys, jolla on suuri intohimo urheiluun ja suorituskykyyn. Tämä intohimo ohjaa koko yritystä, ja heidän tavoitteensa on yksinkertainen: kehittää innovatiivisia, korkealaatuisia tuotteita, jotka inspiroivat sinua ylittämään rajasi. Yhtiön perustamisesta lähtien vuonna 1957 Tacx on ollut vahvasti mukana pyöräilyssä. Tämä rakkaus lajia kohtaan on aina ohjannut yrityksen päätöksiä ja tehnyt Tacxista innovatiivisen johtajan alalla.

Tacx on toiminut sveitsiläisen Garmin yrityksen alla vuodesta 2019 asti. Lähes kaikki Tacx tuotteet valmistetaan ja suunnitellaan Hollannissa, yrityksen kotimaassa. Koska tuotteiden valmistusprosessi suunnittelusta tuotantoon toteutetaan yhden katon alla, saadaan innovatiiviset ideat testattua ja tuotteet optimoitua tehokkaasti. Näin Tacx takaa tuotteidensa korkean laadun. Yrityksen taustalla on kolme sukupolvea pyöräily fanaatikkoja, sekä lukuisia yhteistyökumppanuuksia pyöräilylajien huippu-urheilijoiden ja tiimien kanssa.

Jos siis etsit innovatiivisia ja korkealaatuisia harjoitusvastuksia tai muita tarvikkeita pyöräilyyn ja rajojen rikkomiseen, suosittelemme tutustumaan Treenikaupan tarjontaan Tacx tuotteista.

We can't find products matching the selection.