STIGA Sports – Pingisvälineet kotiin ja ammattikäyttöön

Stiga Sports on ruotsalainen urheiluvälineiden valmistaja, joka on tunnettu maailmanlaajuisesti erityisesti korkeatasoisista pingisvälineistään. Stigan pingisvälineitä voidaan nähdä mm. maailmanluokan pingiksen ammattilaisten käytössä, sekä monen kotoa tai mökiltä ulkopingiksen parissa.

Vuodesta 1944 lähtien STIGA Table Tennis on tarjonnut pöytätennistuotteita kaiken tasoisille pöytätennispelaajille sekä Ruotsissa että kansainvälisesti. Aluksi Stiga valmisti vain valmiita mailoja, mutta 60-luvun lopulla alkoi valmistamaan erikseen mailan runkoja: aitoja korkealaatuisia käsityön tehtyjä runkoja maailmanluokan pelaajien toimesta. Ensimmäisen mailan rungon nimi oli Allround Classic ja sitä valmistetaan edelleen. Siitä on tullut klassikko kaikkialla maailmassa. Kaikki rungot valmistetaan paikan päällä Stigan kotipaikkakunnassa Eskilstunassa, Ruotsissa.

Riippumatta pelityylistä tai kuinka usein pelaat, Treenikaupan valikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi Stigan tuotteet, jotta pääset kehittämään tehokkaasti taitojasi pöytätennispelaajana.

We can't find products matching the selection.