Shock Doctor - Maailman parhaat hammassuojat

Shock Doctor on maailman johtava hammassuojien valmistaja ja sen teknologiaan luottaa yhä useampi urheilija. Tittelistä ollaan ylpeitä ja sen mukanaan tuoma vastuu kannetaan huolellisesti. Shock Doctorin tehtävä on tarjota poikkeuksellisen hyvää suojausta ja edistää urheilijoiden suorituskykyä yhä useammilla pelikentillä ja -kaukaloissa ympäri maailmaa. Hammassuojateknologia on jalostettua ja hienostunutta sekä valikoima vakautunut ja selkeytetty. Hammassuojaprofiili laajenee ja saa voimaa yläsarjan ammattilaisten, suurten seurojen ja tärkeiden kannattajien avulla.

Suun ja kasvojen vammoja sattuu hälyttävän paljon. Yhä useammat urheilijat, valmentajat ja vanhemmat lähtevät mukaan Shock Doctor -hammassuojien käyttäjäksi maailmankuulun suorituskyvyn vuoksi. Heillä on lyömätön asema myös tänä vuonna.
Hammassuojia käytetään amerikkalaisessa jalkapallossa, rugbyssa, pesäpallossa, koripallossa, jääkiekossa, jalkapallossa, futsalissa, lacrossessa, jääpallossa, käsipallossa, maahockeyssa, lentopallossa, talviurheilulajeissa, nyrkkeilyssä, taistelu- ja kamppailulajeissa sekä kaikenlaisissa muissa kovan intensiteetin treeneissä ja lajeissa.

We can't find products matching the selection.