NOHRD — Ainutlaatuisia kuntoiluvälineitä puusta

NOHRD edustaa korkeaa laatua, muotoilua ja kestävyyttä keskittyen jatkuvasti luonnollisten ja kestävästi hoidettujen materiaalien valintaan. Kaikki NOHRD-urheiluvälineet on valmistettu aidosta puusta ja integroituvat täydellisesti kotiisi ja moderneihin kuntosaleihin. Jokainen NOHRD-tuote on materiaaliensa luonnollisuuden ansiosta alkuperäinen ja yhtä ainutlaatuinen kuin sinäkin.

NOHRD on tunnetun vesisoutulaitemerkin WaterRowerin sisarmerkki. Tuotemerkki saa nimensä Nordhornin kaupungista, jossa WaterRower Germany sijaitsee. Se on vastaus WaterRower-asiakkaiden kasvavaan kysyntään kuntoilulaitteille, jotka tarjoavat samaa luonnollisuutta, tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta kuin heidän rakastamansa soutulaite.

NOHRD on enemmän kuin fitnessbrändi: NOHRD on elämäntapa. NOHRD-kuntolaitteella treenaaminen on urheilullinen kokemus kaikille aisteille: näet puun ainutlaatuisen syyn, nautit nahan tuoksusta ja kuulet veden liikkeen. Kokemus, joka tuntuu koko kehossasi ja joka harmonisoi kehon ja mielen.

We can't find products matching the selection.