Gaiam - Joogatuotteiden johtava tuotemerkki

Gaiam Inc. on yhdysvaltalainen joogatuotteisiin erikoistunut lifestyle-yritys, joka sai alkunsa vuonna 1988. Tämä alan johtava jooga- ja kuntoilutuotevalmistaja tarjoaa jatkuvasti vaihtoehtoja luonnolliseen ja terveelliseen elämäntyyliin, luontoa kunnioittaen. Gaiam on erittäin tunnettu Yhdysvalloissa, mutta on kasvattanut jatkuvasti suosiotaan myös Euroopassa. Se on ollut johtava innovaattori huippulaatuisten joogamattojen, -vaatteiden ja välineiden saralla. Joogavälineiden lisäksi he tuottavat hyvinvointi- ja jooga-aiheisia ohjelmia ja videoita sekä muita hyvinvointiin ja henkilökohtaiseen kasvuun liittyviä tuotteita. Jälleenmyyntiverkostossa on yli 38 000 jälleenmyyjää ja online-materiaalia on yli 120 maassa.

Gaiam, aikaisemmalta nimeltään Gaia, viittaa maan jumalattareen ja olemiseen: ”Minä olen Maa”.  Tarkoituksena on viestiä yksinkertaisen kaunista yhteyttä kaikkien ympärillämme olevien asioiden välillä. Yrityksen arvoissa korostuvat maapallon sekä kaikkien siellä elävien olentojen ja asioiden suojeleminen ja kunnioitus. Tulevien sukupolvien huomioon ottamista korostetaan, joten kestävä kehitys ja ekologisuus ovat tärkeässä roolissa. Gaiamin tuotteissa käytetään mm. hamppua ja orgaanista puuvillaa sekä kierrätysmateriaaleja. Ihmiset tekevät ostopäätöksiä enemmän ja enemmän omien arvojen perusteella, joissa korostuvat luonto, kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys. Pienilläkin teoilla ja valinnoilla voi muuttaa maailmaa, missä elämme.

Gaiam haluaa käyttää johtavaa asemaansa saadakseen joogan kaikkien ulottuville. Yrityksen missio on inspiroida kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja henkilökohtaiseen kasvuun ihmisenä. Gaiam pyrkii viestissään siihen, että ihminen löytäisi aktiivisemman ja eläväisen elämäntavan, inhimillisyyden huomioiden. Emme ole täydellisiä, vaan on omaksuttava myös oma epätäydellisyys, mikä on joogassakin tärkeää.  Siksi yrityksen innovatiiviset tuotteet on suunnattu kaikentasoisille joogaajille sekä hyvinvoinnista kiinnostuneille henkilöille. Tuotteet sopivat niin ryhmäliikuntaan, toimistolle, joogastudioon, jälleenmyyjille kuin henkilökohtaiseen käyttöön. Valikoimaan kuuluvat niin joogamattoja, -blokkeja, -pyyhkeitä, istumista ja treeniä avustavia tuotteita sekä palautumiseen, hierontaan ja meditaatioon tarkoitettuja välineitä.

Gaiam on ekologisen ja tietoisen ihmisen valinta, joka arvostaa laadukkaita tuotteita ja haluaa säilyttää yhteyden maahan ja siellä eläviin olentoihin ja oleviin asioihin. Ole kuka olet – ole aito!

We can't find products matching the selection.