Casall kuntoiluvälineet

Casall on vuonna 1980 perustettu kuntoiluvälinealan yritys Ruotsista. Casall on Ruotsin korkealuokkaisten kuntoilualan merkkien markkinajohtaja. Yritys on tunnettu innovatiivisista ja huippuluokan tuotteista, mitä on kehitetty intohimoisesti yli kolmen vuosikymmenen ajan. Tuotekehityksessä on mietitty tarkkaan, miten tuotteet voivat asiakasta auttaa sekä missä, miten ja mistä ne on valmistettu.

Tuotevalikoima on tehty omasta hyvinvoinnista välittämisen hengessä, missä terveelliset elintavat ja treenaaminen nähdään oleellisina asioina elämässä. Huippu-urheilijoiden ja personal trainereiden kanssa työskentely on syventänyt ymmärrystä toiminnallisesta harjoittelusta sekä ihmisen kehosta kokonaisvaltaisena ja dynaamisena lihasten verkostona. Casall uskoo harmonian voimaan ja holistisuuteen, joten tuotteet on suunniteltu luomaan harmoniaa muokkaamalla sydäntä, vartaloa ja sielua.  Kuntoiluvälinevalikoima on nykyään hyvin laaja. On kahvakuulia, joogamattoja, palautumisen ja lämmittelyn tuotteita sekä korkean intensiteetin treenivälineitä. Osa tuotteista on todella innovatiivisia ja ne ovat keränneet tunnustusta ja palkintoja.

Casallin arvoissa korostuvat innovatiiviset ratkaisut, rehellisyys ja korkeat eettiset standardit. Tavoitteena on aina toimia korkealaatuisesti. Yhteistyökumppaneiksi pääsevät tavarantoimittajat, jotka jakavat samanlaiset arvot ja jotka ovat omistautuneet tuottamaan korkealaatuisia tuotteita kunnioittaen samalla ihmisyyttä ja luontoa. Casall haastaa tekemään tietoisia valintoja ja toimimaan korkean moraalin mukaisesti. Toisista välittäminen ja ympäristön kunnioittaminen korostuvat, mikä näkyy ympäristömääräyksien ja -vaatimuksen sekä eettisten ohjesääntöjen noudattamisena. Tuotteet eivät sisällä vaarallisia kemikaaleja tai ne eivät ole vaaraksi ympäristölle tai ihmisille. Esimerkiksi PVC- ja BPA-vapaat tuotteet on merkitty symbolein. Valikoimissa on myös erityisen ympäristöystävällisesti valmistettuja tuotteita, joissa on käytetty kierrätysmateriaalia, ei ole minkäänlaisia haitallisia additiiveja ja/tai tuotantoprosessi säästää energiaa, vettä tai tuottaa vähän jätettä.

Valitse Casall, jos haluat treenata korkealuokkaisilla välineillä ja hyvällä omallatunnolla!

We can't find products matching the selection.