Adidas all in or nothing

Adidas kuntoiluvälineet

Adidas on Adi Dasslerin vuonna 1949 perustama saksalainen yritys, joka toimii maailmanlaajuistesti yi 160 maassa. Toiminta urheilujalkineiden valmistuksesta on laajentunut vuosikymmenien varrella vaatteisiin, urheiluvarusteisiin ja kuntoiluvälineisiin. Valikoima on omaa luokkaansa niin monipuolisuuden kuin laatunsa ansiosta ja se on suunnattu etenkin urheilijoille. Yrityksen tavoitteena ei ole olla vähempää kuin paras urheilubrändi maailmassa. Se haluaa myös saada mukaan maailman parhaat urheilijat, joukkueet ja tapahtumat.
Adidas on suuri organisaatio, mutta arvoissa korostuvat yksinkertaisuus ja suoraviivaisuus. Urheilu ja suorituskyvyn parantaminen ovat kaiken ytimessä. Yritys menee draivilla ja vauhdilla eteenpäin unohtamatta periksiantamattomuutta ja kärsivällisyyttä. Uuden luominen sekä nopea toiminta ja reagointi ovat oleellisessa asemassa. Tavoitteiden saavuttaminen on joskus myös vaikeaa!

Ihmisten inspiroiminen on suuri osa organisaation toimintaa. Adidakselle urheilu on täynnä asennetta ja elämäntyyliä. Urheilun ajatellaan voivan muuttaa ihmisiä sekä tekevän terveeksi ja onnelliseksi. Siksi yritys pyrkii valjastamaan urheilun voiman jokaisen elämään. Se kutsuu niin urheilijoita, kuluttajia kuin yhteistyökumppaneita mukaan, osaksi huippubrändiä.

Adidas näkee ihmisten ja heidän tekemisen vaikuttavan myös ympäristöön ja yhteiskuntaan – ja päinvastoin. Ympäristöasiat vaikuttavat niin ikään urheilu- ja liikuntapaikkoihin sekä niitä käyttäviin ihmisiin.  Organisaatio pyrkii koko ajan kestävämmän kehityksen suuntaan ja ottaa vastuuta ihmisoikeuksista, luonnosta, energiankulutuksesta, jätteistä ja saastuttamisen vaaroista.
Adidaksen kuntoiluvälineiden avulla urheilijoista ja kuntoilijoista pyritään saamaan nopeampia, vahvempia ja fiksumpia. Yksilön halutaan yltävän parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Kuntoiluvälinevalikoimassa on joogamattoja, kuntonyrkkeilytarvikkeita ja suojia. En löytänyt mitä tarkalleen on? Jatkuva innovointi on yritykselle tärkeää. Tuotteita ja toimintaa kehitetään koko ajan. Kuluttajien tarpeista ja toiveista välitetään ja niihin vastataan.

Katso sinäkin tulevaisuuteen, tee itsestäsi parempi, vahvempi ja nopeampi!

We can't find products matching the selection.